Söndag

Nu väntas en långpromenad tillsammas med hundarna och farmor och farfar. Härligt! Sen satt jag och tänkte på hur kul det är att ha fått kontakt med iallafall två utav Kelis syskon och jag skulle tycka det vore kul att ha en återträff med alla syskonen vid kanske dryga 1 års ålder. Skulle inte det vara kul? Roligt att se och träffa alla och hur deras hundar funkar och är. Jaja, nu ska jag klä på mig kläder efter väder och ut i friska luften, tyvärr ingen sol idag. Tråkigt..


blandade valpbilder!


Man blir alltid glad av att kolla på lite valpbilder..


kelis&kisse


akela den 23 mars


blogg.

Sidan är inte riktigt klar, men spana gärna in ändå!

Akela för några dagar sedan.

Hon är nu drygt 6 månader.

Växer så det knakar

Tiden har verkligen gått fort, dessa bilder är tagna för några månader sen ungefär. Här var hon fortfarande en liten valp.


Lite kompisbilder

Min vän Sannas hund Bella.
Katten Flisan och farmor och farfars hund Ida.
Bella & Kelis
Min vän Emelies hund Kaya

Katten..


Akela bor inte bara med mig, utan med katten Flisan också. De verkar kunna ha riktigt roligt ihop, ibland jagar Flisan henne och ibland tvärtom. Så roligt att se när de håller på, älskade små djur.


6 november 2009

I november förra året hämtade jag min första hund! Min första egna hund! Jag var så glad när vi skulle åka och titta på henne, tänk att jag äntligen skulle få en egen hund. Det var helt otroligt, nästan lite som att jag svävade på rosa moln och inte uppfattade allt runt omkring utan bara tanken på en liten valp som skulle bo hos mig var helt otrolig. Det var en lördag, runt klockan tio när jag mamma och farmor svängde in på en gård i Alunda. När vi klev ur bilen såg vi en liten inhägnad där sju valpar stod på bakbenen och ville nå upp och pussas. Jag var helt salig. Ville ta med alla hem.


Jag hade sett bilder på den valp som jag var intresserad av, såg inte riktigt att det saknades en i valpgården. Gunilla (Westpark kennel) sa att min valp var inne för att hon hade ramlat i något och var tvungen att tvättas. Så vi gick in och där var hon! Lurvig och klumpig kom hon trippandes till oss och hälsade. Jag var helt kär. Jag kunde inte åka härifrån utan henne, henne måste jag ha. Jag bestämde mig för att ta med henne hem och ge henne ett bra hem, vi skrev på papper och åkte hem. Mamma skulle till jobbet kommer jag ihåg och det kände som att vi stressade iväg för att hon skulle hinna dit i tid, vilket var synd, hade gärnat stannat lite till.
I bilen hem gnällde hon lite när hon satt i mitt knä, men efter ett tag så lugnade hon sig och somnade. Jag var så glad, kunde inte sluta pussa på henne, min egna lilla valp. Vilken underbar dag.

Alla bilder lånade utav Gunilla från Westpark kennel.

Valpis

Lite härliga valpbilder!

Kort tagna samma dag Kelisen kom till mig


RSS 2.0