Vallning!

Idag tog Michelle med mig och kelis ut på landet för att kolla på hur man gör när man vallar får. Är en kvinna här ute som har egna aussies och vallar med dem, riktigt roligt att se. Kelis var dock väldigt sugen på att springa efter och lugnade inte ner sig förrens efter en stund vilket är förståeligt, hon har ju aldrig sett får och vallning förr! Men sen fortsatte hon leka med Leasy som är Michelles hund. Riktigt intressant och roligt, på måndag blir det förmodligen att åka tillbaka hit för att påbörja en hundkurs!
Efter någon timmes granskning av hur de tränade, så gick vi tillbaka mot M. Självklart badade de lite också!vattenlek!virrpannan johanna

Snacka om att vara virrig i kolan. När jag gjorde den här bloggen tyckte jag att det var något som inte stämde men kunde inte riktigt komma på vad. Så skrev Agneta vad det var! Jag har ju skrivit fel namn på min hund! Hon heter ju space flower, inte sun flower. Vart fick jag sun ifrån undrar jag... Hmm.. Tack iallafall för att du påpekade det ska försöka ändra det så snart som möjligt ;o)

RSS 2.0