31 maj

Hinner ju väldigt sällan uppdatera här men lägger upp lite bilder och tror ni kommer bli ganska chockade! Det är nämligen så att min faster driver ett eget hundtrim och jag fick en impulsidé efter att Kelis har badat så mycket och man ser hur slank och fin hon blir när pälsen är blöt. Så min faster rakade av henne pälsen och eftersom att min hund tyvärr aldrig kommer att ställas ut eller användas till avel pågrund av den deffekt hon har så spelar det ingen roll för mig. Blir bara skönare för henne nu i sommar när det blir varmt och sen växer det ju ut! :o)

Min faster var hundvakt åt en glad Old English Sheepdogskille som är 8 år! Winston heter han och är riktigt stor.
Det är min kusin och Winston på bilden.


Här har ni henne min lilla pärla! Ni ser ju hur ljus hon vart, det hade man aldrig kunnat tänka sig. Vissa tror att jag köpt en ny hund, vissa tycker att hon är så himla fin rakad, vissa tycker att hon ser ut som ett rådjur och vissa tycker att hon ser ut som en whippet och vissa tycker att det inte var så fint. Alla får tycka olika, men jag tycker att hon alltid är fin min lilla älskling!

Kelis och Axa


KelisNu var det ett tag sen jag var aktiv här såg jag. Men livet rullar på både för mig och Kelisen, nu när det har vart bra väder har hon även visat att hon tycker om att bada och apportera i vattnet. Riktigt roligt! Så i sommar blir det mycket vattenlek.

De små bilderna är klickbara!

RSS 2.0